Radio du styrer selv

Utvalget av nettradioer blir større og større - Jango er en av de bedre.

Publisert
Sist oppdatert

Vanlig radio velger ut musikken for deg, og du er pent nødt til å lytte til musikken de spiller eller skru av. Sosial nettradio derimot, fungerer på en litt annen måte.

Man søker etter en artist og oppretter med det en ny "radiokanal". Så spiller tjenesten en sang fra artisten, og fortsetter videre med lignende artister - foreslått av andre brukere eller tjenesten selv.

Tidligere har vi skrevet om Last.fm og vist hvordan man kan låse opp Pandora - flotte nettradioer, men en leser tipset oss om Jango, som skiller seg ut.

>> Les også: Festens ultimate Jukebox

Større kontroll over hva som spilles

Last.fm har et system for prioritering av enkelte sanger, men det koster penger og du kan ikke sette musikken på pause. Mens Pandora spiller en sang av artisten du søker på for så å gå over til lignende artister, har Jango et ganske fiffig system som i større grad lar deg styre hva som blir spilt.

Etter at du har opprettet en stasjon, begynner musikken å spille og Jango foreslår nye artister etter at hver sang er ferdig. Men i motsetning til Pandora, hvor du kan gi tommel opp eller ned, kan du her velge dine egne favoritter slik at Jango spiller de oftere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer