Rainbow Six 3 (XBox)

Trå forsiktig, det kan være terrorister rundt hjørnet. Liker du realistisk og taktisk action, er Rainbow Six det perfekte spillet for deg, og i tillegg er det nok en god grunn til å skaffe seg XBox Live.

Publisert
Sist oppdatert

UbiSofts Rainbow Six-serie er godt kjent for PC-spillere for sin realistiske og tøffe gameplay. Vi har mange ganger funnet det fascinerende å delta i den samme type hektiske antiterror-operasjoner som vi så mange ganger har sett på film.

Sist gang Rainbow Six-gjengen gjestet vår PC, var i mars. Det er dette spillet som nå blir konvertert til XBox-format, men det er ikke en direkte port vi snakker om. Spillet er blitt noe forandret, og ja, gjort litt enklere. Et par elementer som gjør spillet såpass spesielt er nemlig borte – som planleggingsfasen før du begynner et oppdrag. Men det betyr ikke at det er et dårligere spill, det er bare bedre tilpasset de enklere konsollkontrollene.

Som kjent handler Rainbow Six om en elitestyrke av antiterror-soldater, som blir sendt til diverse steder jorden rundt for å løse delikate situasjoner. Spillet har et svært realistisk preg over seg, der det skal få skudd til før du er ute av bildet og det er ingen helsepakker eller ekstraammunisjon som ligger rundt omkring i brettene.

Rainbow Six har også et sterkt lagelement, og suksessen avhenger av ditt evne til å styre medsoldater og gi dem korrekte ordre. På XBox har du to måter å gjøre det på – med kontrolleren eller med din egen stemme, akkurat som i PlayStation 2-spillet SOCOM.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer