Rålekker og kompakt projektor fra Compaq

Noen ganger er det ikke nok med en skjerm, du trenger å få bildet opp på veggen. Projektorer har utviklet seg fra å være digre, kranglete beist til små og nette enheter. Vi har sett på Compaq sin nyeste projektor MP1800.

Rålekker og kompakt projektor fra Compaq
Publisert

Møter, produktdemonstrasjoner, underholdning, festlige lag og klubbkvelder - det er mange situasjoner hvor det er behov for et stort bilde. Men det har lenge vært praktisk eller økonomisk vanskelig å få til dette.

LCD-plater på tradisjonelle foil-projektorer var et alternativ, men disse hadde store begrensninger både med hensyn til lysstyrke, skarphet og bildekvalitet.

Skikkelige projektorer kostet en formue og krevde både varebil og tekniker, og var langt utenfor rekkevidde selv for romslige budsjetter.

Compaq MP1800 derimot, er en fryd både å bære og å bruke.

Utrolig praktisk

Den er både liten og lett. Da vi tok selve projektoren ut av den solide bærevesken som inneholdt kabler og fjernkontroll, var de to kolliene omtrent like tunge. Vekten er bare på 2,1 kg, så det er snakk om en virkelig lettvekter.

Den har en praktisk fot som vris 90 grader, med skruer for finjustering av plasseringen. Det er tilkoblinger både for vanlig skjermutgang, og på multimedia-bakstykket finner vi innganger for DVI-D, S-video, Phono og lyd. Det er også en liten høyttaler på dette bakstykket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer