Rapport fra CES 2005

CES er så stort at det dekker flere fotballbaner, og antallet utstillere trenger en liten bok for å bli listet opp. Det samme gjelder alle nyhetene. Her er inntrykkene fra CES-dagen.

Rapport fra CES 2005
Publisert
Sist oppdatert

CES er delt inn i mange forskjellige seksjoner fra hjemmeunderholdning til rene datamaskiner til mobiltelefoner og så videre. Det første som slo oss i dag, var hvor lite nytt det har vært fra de store datagigantene.

Årets CES blir derfor en mer rendyrket hjemmeunderholdningsmesse enn tidligere.

Det er få som vil si noe om konkrete besøkstall - men det er åpenbart flere her enn i fjor, da det var besøksrekord, og da kan vi like gjerne erklære årets som den største noensinne.

Se de første bildene fra CES

Det store antallet besøkende viser seg også i praksis. Innimellom alle messestandene går vi praktisk talt i kø blant hundretusenvis av utstillere, kjøpere og journalister. Hele Vegas er fullt, og det blant de innfødte hviskes det om "alle nerdene" i skjul.

Med fokus på stuen

Det tok ikke lang tid å finne de mest toneangivende områdene i år: Flatskjermer, stue-PCer, og kampen mellom HD-DVD, DVD-RAM og Blu-ray om hvem som skal bli fremtidens optiske lagringsformat.

HP har hatt en fin messe i år, og var de første som kom med betydelige produktlanseringer - fra etikettbrenning til den nye Pavillion-bærbare som veier oppimot ti kilo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer