PlayStation Plus

Raser mot Sony

PlayStation sperrer for muligheten til å stable medlemskap.

PLAYSTATION PLUS: Spillere er lite fornøyde med at de ikke får stablet PS Plus-gavekort. Foto: Igor Soban/PIXSELL/NTB
PLAYSTATION PLUS: Spillere er lite fornøyde med at de ikke får stablet PS Plus-gavekort. Foto: Igor Soban/PIXSELL/NTB Vis mer
Publisert

På tampen av mars avduket Sony sitt nye PlayStation Plus-tilbud for PlayStation 4- og PlayStation 5-spillere, som etter planen lanseres i Europa i sommer.

Nye PlayStation Plus vil bestå av tre ulike abonnementer, Essential, Extra og Premium, og gir blant annet brukerne tilgang til hundrevis av spill for en viss pris i måneden. Altså noe tilsvarende det tjenesten PlayStation Now byr på i dag.

Som en del av overgangen vil gjenstående måneder av PS Now-medlemskap automatisk bli konvertert til PlayStation Plus Premium. Og det uten ekstra kostnad.

Microsoft har et liknende tilbud for Xbox Live-brukere som får konvertert abonnementet sitt til GamePass.

PS Plus Premium

Ettersom dagens PS Plus og PS Now er rimeligere enn det kommende Premium-abonnementet, har flere spillere benyttet anledningen til å fylle på PlayStation-kontoen med flere måneder for å spare litt penger, men nå viser det seg at Sony har har sperret muligheten til å legge til flere PS Now- og Plus-gavekort på kontoene, skriver nettstedet PushSquare.

Spillere som forsøker dette blir møtt med feilmeldingen: «Gavekortet kunne ikke løses inn. Vennligst prøv igjen senere.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer