Rask etikettskriver fra Dymo

Etiketter er praktisk og arbeidsbesparende. Dymo har flere varianter av skrivere for å håndtere disse, vi har testet en lynrask liten sak LW330 Turbo

Rask etikettskriver fra Dymo
Publisert
Sist oppdatert

Etiketter og merkelapper er praktisk, og bruksområdene er omfattende. Fra private samlere eller dyrkere av orden og oversikt, til klubber, foreninger og organisasjoner. Dessuten er det svært mange situasjoner i alle typer næringsvirksomhet hvor en rask etikett eller hundre er er mer enn nyttig.

Å bruke PC til etikettutskrift er nærliggende, når man ikke er fornøyd med strimler og knotete småmaskiner. Mange skriver ut etiketter på A4-ark i sin vanlig laser eller blekkskriver. Det er greit når man skal ha ut mange av samme type, men mindre praktisk når man skal ha ut noen få. For ikke å snakke om når man skal skrive ut videre på etikett-ark som allerede har blitt tatt i bruk, og man skal begynne utskriften midt på arket et sted...

En egen etikettskriver koblet til PCen er derfor en mye bedre løsning, særlig en som håndterer forskjellige bredder og formater.

Tre varianter

Dymo har forskjellige utgaver som ser svært like ut, men i forskjellige farger. Den største forskjelle ligger i hastigheten, de skriver ut med henholdsvis 8, 16 eller 32 etiketter typisk pr minutt. Dermed er du nede i et par sekunder pr etikett for den raskeste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer