Rask laser fra Canon

Canons nye LBP-1760 ble annonsert tidligere i år og er nå klar for markedet. Dette er en rask sort/hvit laserskriver med et drivverk på 16 sider pr. minutt. Dermed har Canon på plass sin egen serie med laserskrivere med hastigheter på 6, 16 og 24 sider pr. minutt.

Rask laser fra Canon
Publisert

Canon er en anerkjent pionér når det gjelder laserutskrift, og har utviklet og produsert drivverk til lasere helt siden HP LaserJet 1 – den første laserskriveren i vanlig produksjon.

Selv om Canon også selv har levert laserskrivere lenge, har hovedvekten hittil ligget på levering av drivverk til andre. Med sitt engasjement innenfor kopieringsmaskiner – som i stadig større grad også kan tilkoples datamaskiner, mener Canon imidlertid at det er naturlig å ha sin egen serie med laserskrivere også.

Ekte 1200 dpi

Canon LBP-1760 representerer mellomklassen blant Canons laserskrivere, og har en maksimal oppløsning på 1200 punkter pr. tomme (dpi). Skriveren leveres med 4 MB minne, som kan utvides til 36 MB.

For en del år tilbake tok Canon til fornuft og forlot sitt sære skriverspråk CaPSL. Også Canon-skrivere leveres derfor nå med skriverspråkene PCL 6 og 5e som standard, mens original Adobe Postscript kan fås som tillegg.

Papirmatingen består av et standardmagasin på 500 ark og et matebrett med en kapasitet på 100 ark. Kapasiteten kan bygges ut videre med enda et magasin på 500 ark og en konvoluttmater for 75 konvolutter. Dobbelsidig utskrift er også blant tilleggsmulighetene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer