Rask og rimelig skriver fra Epson

En allsidig skriver for den aktive hjemmebruker, til en rimelig pris – det er dette Epson tilbyr i sin nye Stylus C62.

Rask og rimelig skriver fra Epson
Publisert
Sist oppdatert

Den nye Stylus C62 er rask både på sort/hvitt og farge, Epson oppgir hastigheten til henholdsvis 14 og 13,9 sider i minuttet. I tillegg har den høy oppløsning, med opptil 5760 x 720 punkters oppløsning ved bruk av forskjellige typer fotopapir.

C62 er utstyrt med både parallellport og USB. Styreprogrammet er lagt opp til å være svært brukervennlig, med forklarende skjermbilder og automatisk valg av innstillinger for best resultat.

Intelligente patroner

Stylus C62 bruker EPSON Intellidge blekkpatroner, som hele tiden gir tilbakemelding om blekknivået. Denne funksjonen er en fordel når store utskriftsjobber skal gjennomføres og en halvfull patron ikke fullfører jobben. Brukeren kan i stedet erstatte denne med en full patron, den halvfulle legges til side som reservepatron for senere bruk. Dette gir mer effektiv utnyttelse av blekkpatronene.

Star Wars

For kreative brukere er den nye Star Wars Creative Studio inkludert med skriveren. Med dette programmet kan du lage og skrive ut egne Star Wars plakater, brev, bursdagskort, konvolutter, kalendere, invitasjoner og t-skjorter, og du får tilgang til ekte "Attack Of The Clones"-bilder og maler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer