Raskere modem på vei

Til tross for ISDN, kabel og ADSL er det stadig mange situasjoner hvor modem er det eneste praktiske alternativet for oppkobling til Internett. Nå kommer det nye standarder som gir modemhastigheten enda et puff oppover.

Raskere modem på vei
Publisert

Den harde kjerne av nettbrukere har for lengst skaffet seg ISDN, eller enda mer effektive forbindelser. Men det er ikke alltid at det er mulig eller ønskelig å investere i en slik tilknytning.

For de uetablerte

Hvis du enda ikke har skaffet deg et permanent bosted, men flytter relativt ofte mellom forskjellige midlertidige boliger, er det lite aktuelt å investere i ISDN eller enda kraftigere tilkoblinger. Siden det innebærer oppgradering av abonnement og montering av koblingsboks, koster det penger både å installere og å flytte. Derfor er det en lite interessant løsning.

Det er mer vanlig at det allerede eksisterer en god, gammeldags analog talelinje, så det er mer interessant å bruke penger på ditt eget utstyr som du alltid har med deg.

Hotellbrukere

For folk som er mye på farten i jobbsammenheng, og trenger tilknytning til Internett fra hotellrommet, er det stadig ikke noe utbredt alternativ til modem. Enkelte hoteller har 8523">egne rom med PC, men funksjonaliteten er begrenset til de mest typiske bruksområder som tekstbehandling, regneark, epost og surfing. Dette er ikke alltid tilstrekkelig, så et modem er stadig nødvendig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer