Raskere surf med Bubbles

Dette programmet gjør nettsidene mer tilgjengelige.

Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere applikasjoner blir tilgjengelig på nett - tjenester som Google Calendar, GMail, kontorprogrammer og til og med bilde- og videoredigering har blitt tilgjengelig som nettbaserte applikasjoner.

Man kan nesten klare seg uten å installere noe annet enn en nettleser. Men nettlesere som Mozilla Firefox spiser minne som en sulten rev (hah) og maskiner med lite minne kan bli trege hvis nettleseren, e-post og andre kontorprogrammer er oppe hele dagen.

Tregt nett? Sjekk surfometeret

Bubbles er et gratisprogram som gjør en veldig smart vri - du legger inn en URL, og får nettsiden kjapt tilgjengelig som et ikon i system-statusfeltet (nederst til høyre).

Dermed kan du ha applikasjonene tilgjengelige, omtrent som om de skulle vært vanlige programmer som var installert på PCen. Ta for eksempel Outlook vs. Gmail som et eksempel - mastodonten Outlook går som sirup på trege maskiner, mens GMail blir som en fjær i forhold. I tillegg får du en melding hver gang du får ny mail - tjenesten støtter foreløpig GMail og Yahoo.

Enkelt

Å legge til nettsider er såre enkelt - skriv inn adressen eller velg blant de som er tilgjengelige fra før av og trykk på "Go". Da dukker nettsiden opp som et eget ikon i systemstatusfeltet, og du behøver bare å trykke en gang på ikonet for å åpne nettsiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer