rave:mp - smart MP3-spiller

Det finnes etter hvert mange MP3 spillere på markedet, og vi har testet en av de nyere modellene. Den har flere finesser og er enklere og bedre i bruk enn de første MP3-spillerne. Men er den helt perfekt?

rave:mp - smart MP3-spiller
Publisert

De første MP3-spillerne vi testet brukte parallellport til å overføre data fra PCen og hadde ikke mange funksjoner ut over de helt nødvendige. Samtidig hadde de svært begrenset minnekapasitet. Noen modeller var heller ikke så veldig praktiske å betjene. Her har det heldigvis skjedd en del, og de nye modellene er forbedret på de fleste områder.

rave:mp 2200

En MP3-spiller skal være akkurat passe liten. Det betyr at den må ligge godt i hånden, kunne betjenes med tommelen og gi god visuell tilbakemelding i form av titler osv. i displayet.

Betjeningen er logisk, i form av fire knapper for valg av låter og volum opp/ned i kompassretningene, start/stopp i midten og EQ (som velger ferdige innstillinger for forskjellige typer musikk) ved siden av.

På sidene finner vi knapper som velger om den lille boksen skal være FM-radio, diktafon, telefonliste eller MP3-spiller. Her finner vi også Rec-knappen som brukes når boksen er diktafon, og to andre knapper som styrer funksjoner avhengig av bruksmåte. Det kan være valg av FM-stasjoner, sletting av filer, setting av bokmerker osv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer