Rdio med ubegrenset gratis musikk

Først ute var Spotify, nå byr også Rdio på ubegrenset gratis musikkstreaming. Noen begrensninger er det likevel.

Rdio har et enkelt og oversiktlig grensesnitt, og har rundt 20 millioner spor i sitt bibliotek. Nå kan du streame musikken helt gratis.
Rdio har et enkelt og oversiktlig grensesnitt, og har rundt 20 millioner spor i sitt bibliotek. Nå kan du streame musikken helt gratis. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes etterhvert en rekke streamingtjenester for musikk tilgjengelig, vi har omtalt stort sett alle som er tilgjengelig i Norge, som Spotify, Wimp, Rara, Beat og Rdio.

Flere går gratis

I forrige uke gjorde Spotify endringer i sitt gratisabonnement. Tidligere hadde abonnementet restriksjoner på hvor mye man kunne bruke tjenesten per uke uten å måtte betale. Denne essensielle begrensningen er nå opphørt, og man kan dermed lytte så mye man vil dersom man bruker Spotify i Windows, Mac og iPad, men må tåle reklamespotter innimellom.

Offline-spillelister og høy bitrate må man imidlertid klare seg uten.

Også på mobil forsvant tidsbegrensningene, men der må man nøye seg med å spille musikken i tilfeldig rekkefølge og også her uten mulighet for offline-spillelister.

Nå følger Spotify-konkurrenten Rdio etter, og tilbyr også gratis streaming for PC/Mac-brukere som ikke har noe imot å bli avbrutt av reklame fra tid til annen.

Les også: Spotify i Winamp-drakt!

Nyttige ekstrafunksjoner

Tjenesten kan brukes direkte i nettleseren, men det finnes også også et klientprogram. Bruker du dette får du blant annet muligheten til å lage spillelister automatisk basert på innholdet i Windows Media Player- eller iTunes-biblioteket ditt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer