RealJukebox - klar til nedlasting

Det er mange smarte programmer som konkurrerer om å ta hånd om musikken din på PC. Nå har Real sluppet den endelige versjonen av sin Jukebox.

RealJukebox - klar til nedlasting
Publisert

Det som har skjedd med infrastrukturen i forbindelse med musikk og media i løpet av de siste årene, er like dramatisk som oppfinnelsen av grammofonplaten. Eller kanskje voksrullen er like grei å sammenligne seg med, siden den også var en forløper til det som ble dominerende mediet i en lang periode. Vi er fremdeles i en tidlig fase når det gjelder det meste av teknikken, og verken distribusjonsformer eller formater er endelig avklart. Hvis de noen gang blir det.

I denne fasen er det derfor mange aktører som lanserer nye løsninger på folks behov for musikk, og ikke minst behovet for praktisk håndtering og organisering av store og små samlinger.

RealJukebox

RealJukebox profileres i følge produsenten som "ditt personlige musikkstyringssystem. RealJukebox lar deg hente, ordne og spille av egne samlinger av digital musikk i mange formater på PCen . Det er det du alltid har ønsket deg!"

DinSide har tidligere 3517">sjekket ut betaversjonen, som ble sluppet allerede i mai. Allerede da var de fleste av finessene klare og programmet allerede svært stabilt. I mellomtiden har det kommet til enda noen vesentlige finesser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer