RealOne i ny utgave

Versjon 2.0 av RealOne Player (tidligere RealPlayer) spiller alle tenkelige formater, og skal i følge RealNetworks være den eneste avspilleren du trenger.

RealOne i ny utgave
Publisert
Sist oppdatert

En av de store nyhetene i RealOne Player 2.0 er at den også spiller QuickTime-filer (MPEG-4). Til sammen skal den nye spilleren kunne takle bortimot 60 formater, inkludert WMA, MP3 og alle de andre populære musikk- og videoformatene.

3 200 radiostasjoner

Nytt er også muligheten til å avspille DVD-filmer, og en forbedret og utvidet støtte for streaming av radiostasjoner. Sistnevnte tjeneste har fått navnet RealOne RadioPass, en abonnentstjeneste som gir deg tilgang til rundt 3 200 nettbaserte radiostasjoner.

Installerer du RealOne Player , trenger du ingen annen spiller, ifølge RealNetworks.

Det enkle er gratis

Den fullverdige Plus-utgaven av RealOne Player v.2.0 leveres gratis til alle RealNetworks' abonnenter og koster ellers i underkant av 20 dollar. Gratis-utgaven er skrellet for den avanserte format-håndteringen, men tilbyr enkel CD-brenning og avspilling av DVD.

Abonnementsordningen til RealNetworks koster i underkant av ti dollar i måneden. Selskapet har 750.000 abonnenter som bidrar med 25 prosent av dets samlede omsetning.

Nettopp tilgjengelig

RealOne Player v.2.0 beta er nettopp lagt ut for nedlasting fra denne siden. Vi kommer tilbake med flere detaljer når vi har testet spilleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer