RealPlayer 10 er klar

Real Networks kaster seg inn i kampen om musikk-kundene på nett, og lanserer RealPlayer 10 og en fyldig online platebutikk.

Publisert
Sist oppdatert

Real Networks var en av de virkelige pionerene innen streaming av lyd og video, og RealPlayer var i årevis nærmest obligatorisk for alle som ønsket denne muligheten på PCen. Siden den gang har konkurransen blitt hard, noe selskapet virkelig har fått merke. RealPlayer-navnet forsvant til og med for et par år siden, til fordel for nysatsningen RealOne.

Nå kan det virke som om folkene hos Real har gjenoppdaget verdien av RealPlayer-navnet, og lanserer nå en helt ny versjon av spilleren under navnet RealPlayer 10.

Bibliotek-løsningen er blant de aller mest smakfulle vi har sett.
Bibliotek-løsningen er blant de aller mest smakfulle vi har sett. Vis merKomplett

RealPlayer 10 er både en avspiller for film og video, inkludert nettradio, men også en jukebox med kanskje en av de aller beste bibliotekfunksjonene vi har sett. Standardformatet er RealNetworks eget RealMedia (.RM), men du kan rippe CDer i både MP3 og WMA-format. I likhet med Windows Media kan nå også RealMedia 10 rippe uten tap av lydkvalitet i forhold til CDen, såkalt "lossless" lagring med 50% kompresjon i forhold til originalen.

RealPlayer er i utgangspunktet gratis å bruke, men skal du ha tilgang til spesialtjenester som reklamefri radio og kjøp av musikk, må du abonnere på tjenester. I praksis betyr det at du må benytte et kredittkort med adresse i USA.

Mer informasjon, samt lenke til nedlasting finner du på denne siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer