REC Spectra 450 MHz PIII

REC er en høyt profilert norsk PC-produsent, med en avansert produksjonslinje, svært fleksibelt modellutvalg og friske ideer. Vi har testet en modell i Spectra-serien, konfigurert som en svært potent hjemmemaskin.

Publisert

REC har bygget opp en svært moderne produksjonslinje for PCer, og kan levere skreddersydde PCer for de fleste formål. De satser på en nøye utvalgt miks av komponenter, som er viktig for å kunne levere både kvalitet og kvantitet.

Vi har bedt REC sette sammen en maskin beregnet for den erfarne hjemmebrukeren, med et utvalg av programvare som tilfredstiller et bredt bruksområde og komplett med skjerm og høyttalere. Vi satte ikke noen begrensning på prisen, slik at ytelsen skulle ha første prioritet.

Krever du helt kompromissløs ytelse kan PCen også leveres med AMD Athlon på 700 MHz...

Trendy design

REC har lansert en ny serie -- Spectra -- som følger den visuelle trenden som Apple startet med iMac. Det innebærer nye farger og egenskaper for materialet som brukes i alle enhetene -- fra skjerm og kabinett til tastatur og mus.

Vår modell kom i den sjøgrønne varianten, alternativene er rød eller svart. Hvis du ikke vil ha en maskin i dette designet, finnes det også alternativer i andre serier, som Lifestyle eller Powerline. REC er meget fleksible her.

Hva synes vi om designet? Vi er ikke helt sikre, men det er jo en smaksak. Det som er mest påtagelig er at noen detaljer på enhetene faller litt utenfor, som fronten på DVD-leseren. Den står fram i sin tradisjonelle kremgule farge. På Apple sin blå G3 ble dette problemet forsøkt løst ved å trekke enheten lenger inn i kabinettet, og montere en luke i kabinettmaterialet foran. Når skuffen til CD-spilleren kom ut smalt luken ned, med et friskt smell. Det ble litt gjøkur, synes vi, og REC sin løsning bråker i hvert fall ikke. Det ideelle hadde selvfølgelig vært å ha dekselet på CD/DVD-leseren i samme materiale, men det er tydeligvis ikke tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer