Recoil: gøy i starten

I actionspillet Recoil har du et ganske ukomplisert oppdrag, som er å bekjempe selvstyrte maskiner som har tatt over verden. Oppdraget er likevel ikke fullt så enkelt å gjennomføre, i og med at maskinene gjør alt for å stoppe deg. Recoil er et morsomt spill, men ikke alt er perfekt.

Publisert

Bakgrunnshistorien til spillet er ganske tynn. I fremtiden har maskinene tatt over verden, og en liten gruppe menneskelige frihetskjempere kontakter deg. Du skal styre en liten, men robust tanks med det Doom-inspirerte navnet BFT. Dine oppdrag går ut på å ødelegge maskinenes fabrikker og militære installasjoner, og underveis vil du møte horder av fiender.

Med andre ord, dybde er ikke spillets sterkeste side, men det er heller ikke meningen. Det skal være gøy, det skal være mye eksplosjoner og skyting. Alt dette får du i massevis. Spillet består av seks brett, og hvert av dem er delt opp i ca. 4-6 oppdrag. På forhånd får du informasjon om hva du skal gjøre, og du får også løpende oppdateringer i løpet av oppdragene. Naturligvis øker vanskelighetsgraden etter hvor langt i spillet du kommer, fra begynnelsen på en lite bevoktet strand, til en eksplosiv avslutning.

Hvor morsomt er det egentlig?

Som sagt går oppdraget ditt ut på å styre en tanks og forårsake mest mulig ødeleggelse på kortest mulig tid. Til å utføre dette, har du et bredt arsenal av imponerende våpen. Fjernstyrte miner, laser-våpen, flammekaster og til og med atombomber er virkemidlene du kan bruke mot fienden. Til sammen har du 18 våpentyper å rutte med. Disse skal brukes på de mange motstanderne du møter. Diverse tanks, båter og helikoptre samt fastmonterte kanoner forsvarer fiendtlige installasjoner, og gjør jobben din mye tøffere enn nødvendig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.