Red Alert 2

Den populære Command & Conquer-serien er tilbake, og morsommere enn noensinne. Denne gangen får vi en oppfølger til Red Alert, som mange anser for å være det beste spillet i serien.

Publisert

Det er lett å bli forvirret når det gjelder C&C-kronologien. Etter det første spillet som foregikk i fremtiden, beveget vi oss tilbake i tid med Red Alert. I det tredje spillet, Tiberian Sun, fikk vi vite hva som skjedde etter spill nummer én. Nå, med Red Alert 2, er vi vitne til begivenheter noen år etter det forrige Red Alert-spillet. Men spiller det egentlig noen rolle?Red Alert 2 er, akkurat som forgjengerne, et sanntids strategispill. Spillets kjerne har ikke forandret seg mye – det er fortsatt snakk om å samle flest mulig ressurser, bygge baser og utstyr. Er du kjent med de tidligere spillene trenger du ingen introduksjon. Har du ikke spilt C&C før, inkluderer spillet noen treningsbrett som forklarer dets prinsipper.

Ikke mye nytt

Ikke overraskende er Red Alert 2 delt opp i en alliert og en sovjetisk kampanje. Mellom oppdragene får du se filmklipp som holder deg oppdatert om mål og kampenes gang. Som vanlig er disse filmklippene meget påkostet, og flere av skuespillerne er kjente TV-fjes.Oppdragene varierer fra utslettelse av alle fiendtlige styrker på brettet til mer avanserte mål som kan kun gjennomføres med bestemte enheter. Begge sidene har fått nytt utstyr, nye kjøretøy og nye typer soldater, selv om mange er basert på kjente enheter fra de tidligere spillene. Blant de mer interessante enhetene er sovjetiske Tesla Troopers, allierte delfiner og Infantry Fighting Vehicle. Mange av disse gjør det mulig å benytte helt nye strategier, så det er spennende å utforske mulighetene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer