«Red Dead Redemption 2» kommer om en uke

«Red Dead Redemption 2» er høstens største spill

Vil ta flere timer å laste ned.

Red Dead Remption 2 krever sin mann/kvinne, hatt og lagringplass. Foto: Pål Joakim Pollen.
Red Dead Remption 2 krever sin mann/kvinne, hatt og lagringplass. Foto: Pål Joakim Pollen. Vis mer
Publisert

Har du forhåndsbestilt det kommende storspillet «Red Dead Redemption 2», kan du nå starte forhåndsinstalleringen av det. Vær obs på at du trolig blir varslet på spillkonsollen din at det begynner å bli trangt med plass på harddisken.

Årsaken er at «Red Dead Redemtpion 2» krever sin plass på PlayStation 4 eller Xbox One, noe som blant annet skyldes den enorme størrelsen på spillverdenen.

Krever over 100 GB lagring

Hvis du har en dårligere nettlinje, kan det være greit å starte nedlastingen så tidlig som mulig. Spillet krever nemlig 99 GB på PlayStation 4 og 107 GB på Xbox One, som bekreftes at utvikler Rockstar Games. Det stanser heller ikke der. Laster man ned spillet på PlayStation 4, må man ha 50 GB ekstra lagringsplass tilgjengelig for å installere det.

Dette gjelder ikke bare dem som kjøper spillet digitalt, men også personer som kjøper den fysiske utgaven. Installasjonsfilene til «Red Dead Redemption 2» er like store: 99 GB på PS4 og 107 GB på Xbox One.

Til sammenlikning har Rockstars forrige spill, «Grand Theft Auto V» fra 2014, en filstørrelse på under 50 GB på de to konsollene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer