Redigere og lage effekter

Publisert

Det er nå det blir spennende. Med programvaren som følger med videodigitaliseringskortet, kan du redigere med stor nøyaktighet, og du kan enkelt legge til spennende effekter.

Så snart film har blitt digitalisert, setter Studio DC10plus i gang med å plukke ut sekvenser i filmen. Den leter etter alle store skifter i filmen, og lager ferdig et lite "fotoalbum" for deg. Når du skal lage film, plukker du filmbiter fra dette fotoalbumet.

Det er fritt frem for å plukke sekvenser fra hvilken som helst film som ligger på maskinen din. Studio DC10plus lager en redigeringsfil, som i seg selv ikke inneholder annet enn kommandoer for å hente frem informasjon fra ulike filer som ligger spredt utover harddisken din.

Med Studio DC10plus kan du legge til overganger mellom filmklipp, lage overskrifter, legge inn statiske bilder, legge på lydeffekter og spille inn egen lyd. Studio DC10plus inneholder flere muligheter enn vi hadde forventet av et program som følger med et videodigitaliseringskort, men det er fortsatt langt frem til profesjonelle program som Adode Premiere 5. Men i brukervennlighet er Studio DC10plus et skoleeksempel på hvordan det kan gjøres!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer