Rekordhøy oppløsning fra Epson

Epson ønsker å peke nese til konkurrentene. Med rekordhøy oppløsning og aggressiv prising, håper Epson at de nye tilskuddene til Stylus Color-serien skal kapre selv de mest kresne kundene. Vi har tatt en titt på produktene.

Epson Stylus Color 880 Foto: BEL
Epson Stylus Color 880 Foto: BEL Vis mer
Publisert

Epson lanserer fire nye blekkskrivere denne høsten. Skriverne har fått nytt design, programvare, høyere hastighet og – ikke minst – høyere oppløsning. Og det er på sistnevnte punkt at Epson virkelig markerer seg. Med opptil 2.880 dpi (dråper pr. tomme), har Epson-skriverne ikke bare tatt igjen forspranget til konkurrentene, de passerer dem - og er i tillegg rimeligere.

Vi har vært på produktdemonstrasjon hos Epson, og her er nyhetene du kan vente deg denne høsten:

Stylus Color 580 – familieskriveren

Dette blir den billigste skriveren i den nye rekken; modellen vil koste i underkant av tusenlappen – inklusive moms – når den lanseres omkring 1. oktober. Skriveren har USB grensesnitt, og det finnes ikke en eneste knapp på den; alt er styrt fra skriverprogramvaren.

Oppløsningen er på maks 1.440 dpi, og denne modellen skal klare å skrive ut inntil 6 sider pr. minutt i svart/hvitt og inntil 2,6 sider i farger. Dråpestørrelsen er på 6 pikoliter, noe som er litt større enn dråpestørrelsen på de beste skriverne.

Stylus Color 680 – for avanserte hjemmebrukere

Dette er den nest rimeligste skriveren i serien, og den billigste av modellene som klarer en oppløsning på 2.880 dpi. Dette er den høyeste oppløsningen som finnes på markedet blant blekkskrivere i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer