Rekordrask skriver fra HP

HP er først ute med en blekkskriver som de hevder skal klare inntil 30 sider pr minutt i sort og 20 sider i farger.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om det ofte er et stort sprik i oppgitt hastighet og den faktiske hastigheten vi oppnår i våre tester, er det likevel oppsiktsvekkende tall HP presenterer denne gangen. 30 sider pr minutt er tall vi tidligere kun har sett fra laserskrivere.

Enkelt og raskt

I følge HP er skriveren nettopp myntet på miljøer som krever høy produktivitet. Derfor er det lagt vekt på at enkelhet og brukervennlighet, blant annet gjenkjenner skriveren papirtypen automatisk.

Kabinettet er i børstet aluminium, og på selve skriveren sitter et kontrollpanel der du kan velge kvalitet etc uten å måtte gå inn i styreprogrammet til driveren. I fronten sitter det en USB-port som gjør det enkelt å koble til kamera (pictbridge) eller en bærbar PC.

Ekstra blekk

I følge HP skal skriveren være i stand til å lage fotoutskrifter av meget høy kvalitet, uten hvite kanter i størrelser fra 77 x 127 mm til 215 x 610 mm. Dette er i utgangspunktet en 4-fargers skriver, men du kan bytte ut den sorte patronen med en fotopatron for å oppnå de aller fineste overgangene og vanskelige fargegjengivelsene. En spesiell patron med grått blekk kan benyttes for fotoutskrifter i sort/hvitt. Nødvendig programvare for bearbeiding og utskrift av digitale bilder, følger med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer