Remote File Browser: Spill "alt" fra PC-en

Det tok ett minutt å forelske seg i denne appen til iPad. Vi vil nesten karakterisere den som obligatorisk for deg som har iPad, PC og stor mediesamling.

Sjelden har vi blitt så imponert over en iPad-app. Alle med store mediesamlinger på PC-en vil ha stor nytte av Remote Files.
Sjelden har vi blitt så imponert over en iPad-app. Alle med store mediesamlinger på PC-en vil ha stor nytte av Remote Files. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss har store samlinger med video, musikk og bilder lagret på PC-en. Det kan gjerne være snakk om innhold i terabyte-klassen, som inntil videre må tilbringe sitt liv på en harddisk og slett ikke på mobiler og nettbrett.

Så hva gjør man når man ønsker å nyte dette innholdet, hvis du ikke vil gjøre det foran PC-skjermen? Enkelte kobler PC-en til TV, eller bruker en mediespiller som mellomstasjon. Men hva om du har en iPad? Det er her dagens app-anbefaling kommer inn i bildet. Remote File Browser kan nærmest omtales som "the missing link" mellom mediesamlingen din og iPad-en.

Bindeleddet som har manglet

Det som i praksis skjer er at du gjennom appen kan koble deg til PC-en trådløst, via SMB-protokollen. Du deler bare ganske enkelt ut en eller flere mapper på PC-en på vanlig vis - ved å høyreklikke på den. Prosessen er beskrevet i detalj her.

Deretter logger du deg på fra iPad-en via Remote File Browser-appen:

I neste øyeblikk kan du bla deg gjennom mappe- og filstrukturen, og best av alt: spille av nær sagt alt av musikk-, video- og bildeformater. Også andre filtyper kan vises, som dokumenter og presentasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer