Renere og penere nettsider

Helvet-serien har nettopp fått et nytt medlem; Helvetimail.

Renere og penere nettsider
Publisert
Sist oppdatert

På en skala fra 1 til 10 - hvor fornøyd er du med utseendet på Gmail? På Google Calendar? På Google Reader? På Twitter?

Sannsynligvis er du ikke alene dersom du mener at disse tjenestene fortsatt har litt å gå på. Dog er det ingen som sier at du er nødt til å ta til takke med det webdesigneren har laget - ved å installere ett eller flere skript i nettleseren din, kan du endre utseende på alle nettsider.

Helvet-serien er en rekke utvidelser til nettleseren som fungerer mot flere populære nettjenster, og som toner dem ned til et minimalistisk ytre med renere tekst, færre farger og færre knapper og lenker. De ulike variantene er laget av forskjellige personer, men det er ingen tvil om at det foreligger en viss "enighet" om hvordan disse designendringene skal se ut.

Navnet kommer for øvrig fra den kjente skrifttypen Helvetica.

Foreløpig er følgende utvidelser tilgjengelige:

Helvetireader - Utvidelse til Google LeserHelvetical - Utvidelse til Google Kalender, som vi forleden dag hadde med i artikkelen Google Kalender - 10 kjekke triks.Helvetwitter - Twitter har også fått sin overhaling - enklere enn dette blir det ikke.Helvetimail - Fra samme mann som har laget Helvetwitter, kommer også denne varianten, som gjør Gmail veldig pen og pyntelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer