Resident Evil 0

Etter en vellykket remake av det første Resident Evil-spillet, får vi nå et helt nytt kapittel på GameCube. Det nye spillet har både gode og dårlige sider.

Resident Evil 0
Publisert
Sist oppdatert

Resident Evil er tilbake på GameCube. Etter fjorårets vellykkede konvertering av det aller første RE-spillet, med splitter ny grafikk og mange nye gåter, er tiden inne for det første spillet i serien utviklet eksklusivt for GameCube.

Resident Evil 0 er altså en ”prequel”, og forteller hva som skjedde før de alle andre Resident Evil-spillene. Dette betyr at vi nå får innsikt i hva som skjedde i Raccoon City, hvordan T-Viruset spredde seg, og får svar på mange spørsmål vi har sittet med. I tillegg rekker vi å bli skremt en god del ganger, slå i hjel et par zombier, og løse noen ganske så merkelige gåter.

Nye elementer

Utviklerne CapCom har stort sett fulgt den samme grunnideen i RE 0 som i de andre spillene i serien. Vi styrer våre helter fra tredjepersonsperspektiv, bakgrunnene er statiske og kameravinklene like dramatiske som før. Det er klassisk Resident Evil vi snakker om her, og alle som har spilt andre titler i serien vil kjenne seg igjen.

Men heldigvis – det er også blitt gjort flere interessante justeringer når det gjelder spillbarheten, og disse gjør RE 0 til en forbedret opplevelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer