Resultatene

Vi har gitt utmerkelser til beste totalopplevelse og beste kvalitet. Her finner du alle detaljene.

Publisert
Sist oppdatert

Som nevnt innledningsvis er forskjellene på fotobøkene store, både utseende- og prismessig. Vi har testet de mest eksklusive som hver butikk har å tilby, og har satt delkarakter på hvert produkt, slik at du kan se hvilket som passer best for deg. Du finner tabellen med delkarakterer og utregning nederst på denne siden. I tillegg har vi selvsagt gitt terningkast og kåret vinnere.

Testen ble gjennomført i perioden august-september 2007, og vi gjør oppmerksom på at flere av aktørene kommer med hyppige oppdateringer til programløsningene, som både retter feil og introduserer ny funksjonalitet. Det kan derfor være enkelte avvik i vår beskrivelse av funksjonaliteten i forhold til den som er aktuell når du leser dette.

Elite Foto

www.elitefoto.noFotoboken fra Elite Foto koster 399 kroner, og består av 30 sider. Du kan legge til flere, og hver side koster da 12,50 kroner ekstra.

Programmet som lastes ned og installeres heter Mitt Bildearkiv, men for å lage fotobok må du i tillegg laste ned et ganske stort tillegg (Book Creator) i etterkant. Dette gjorde det litt tungt å komme i gang, og vi håper Elite Foto kommer til å gjøre noe med dette i fremtidige versjoner. Men når tillegget var installert gikk det meste som smurt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer