Windows 11

Returnerer endelig i høst

Den største storoppdateringa er like rundt hjørnet.

WINDOWS 11: Den første storoppdateringa til Windows 11 slippes i høst. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
WINDOWS 11: Den første storoppdateringa til Windows 11 slippes i høst. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Snart er det ett år siden Microsoft lanserte Windows 11 - oppfølgeren til Windows 10 som skulle være «den siste versjonen av Windows» - og det er like før den første storoppdateringa rulles ut.

Oppdateringen er trolig døpt «Windows 11 2022 Update», som tyder på at Microsoft er ferdig med å gi Windows-oppdateringene navn som «Creators Update» og liknende, og heller bruker mer beskrivende navn.

Under kan du lese om noen av nyhetene som kommer i den første storoppdateringa til Windows 11.

Dette er nytt

Det som kanskje er den største nyheten, er en funksjon Windows har «hatt i alle år», men som plutselig var borte i Windows 11. Nemlig noe så enkelt som støtte for dra og slipp på oppgavelinja.

Tidligere har du kunnet føre en fil over et program på oppgavelinja, for eksempel en bildefil som du ønsket å åpne i Photoshop, men av en eller annen grunn har ikke det vært mulig i Windows 11.

Microsoft har registrert misnøyen blant brukerne og sørger for at det kommer på plass i høst - ikke ett sekund for tidlig, vil nok mange si.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer