Revodrive 3 X2

Kan det bli raskere enn dette?

Revodrive 3 X2
Publisert
Sist oppdatert

For snart et år siden testet vi forrige versjon av RevoDrive og ble nærmest blåst over ende. Det parkerte alt vi tidligere hadde testet av lagringsmedier, på grunn av sin spesielle konstruksjon.

Nå har vi testet etterkommeren RevoDrive3, vårt testeksemplar har denne gangen dobbelt så stor kapasitet, enda høyere ytelse og de viktigste manglene ved forrige generasjon er rettet opp.

Samleside: SSD

Alt på to kort

Den forrige utgaven vi testet hadde alt plassert på ett kort, denne gangen er det også et datterkort som huser flere minnebrikker for å oppnå kapasiteten. Derfor har løsningen fått betegnelsen X2, siden datterkortet dobler antall gigabyte til 240.

Det er også 4 kontrollbrikker av typen SandForce SF-2281 og disse kommuniserer med en egen brikke som tar seg av RAID-funksjonen og kommunikasjonen med PCIe x4.

Denne løsningen er mer effektiv enn den foregående, spesielt siden TRIM-kommandoen i Windows 7 nå støttes, og gir mer effektiv sletting/opprydding og fordeling av data i flashminnekretsene.

RevoDrive x2 kommer også i større kapasiteter, helt opp til 960 GB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer