RICOlmer: aldri mer glemte avtaler

Du sitter kanskje så mye foran PCen at du glemmer tid og sted? Her er verktøyet som får deg til å huske avtalene dine.

RICOlmer: aldri mer glemte avtaler
Publisert
Sist oppdatert

PCen din vet både hvilken dag det er og hva klokka er, men en kalenderen glimrer med sitt fravær. Windows har riktignok en liten klokke på oppgavelinjen, og dobbelklikker du den får du frem en kalender. Denne kan ikke brukes til så mye; prøver du å bla frem- eller bakover i tid, stiller du samtidig datoen på PCen.

Vi synes det er nokså underlig at Windows ikke er utstyrt med kalenderfunksjon, spesielt med tanke på at Microsoft har puttet så mye annet, langt mindre viktige funksjoner inn i operativsystemet.

Men det gjør egentlig ikke så mye, når det finnes en rekke gratis løsninger der ute som gjør jobben med bravur.

Husker for deg

RICOlmer er egentlig ikke noen fullverdig kalender, men noe så enkelt som en huskeliste som minner deg på avtalene dine, bursdager og annet som er lett å glemme, til riktig tidspunkt. Påminnelsene kommer i form av meldinger på skjermen og/eller lyder som du selv har bestemt.

Hver påminnelse kan ha forskjellige lydfiler knyttet til seg, og kan gjentas med bestemte tidsintervaller. Selve programmet legger seg som et lite ikon på systemverktøylinjen nederst til høyre på skjermen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer