RiksTV feirer med kake

Ny PVR-boks og nytt programtilbud - RiksTV satser friskt videre

Publisert
Sist oppdatert

Etter 235 000 kunder og 310 000 mottakere - mange kjøper altså både flere bokser og abonnementer - satser RiksTV videre på nye tilbud til brukerne av det digitale bakkenettet. Oppstarten har gått som planlagt, bortsett fra noen mindre slingringer i forhold til planene, og det har ikke blitt noe ramaskrik om at de analoge sendingene har blitt borte.

Med dekning som når 98% av husstandene, 87% av hyttene, hele kysten og nesten alle campingplasser har RiksTV gode kort på hånden når det gjelder de grunnleggende TV-behovene.

Men konkurransen om TV-publikum er beinhard, og de etablerte aktørene som sender på kabel og via satellitt har kommet på banen både med nye bokser, pakketilbud, flere kanaler, HD-format og hint om nye tjenester.

Nå svarer RiksTV på to fronter

Ny opptaker (PVR) med markedets største harddisk

Grundig DTR8860 heter vidunderet, og vil være en velkommen enhet for mange brukere. Å både kunne pause, spole og ta opp programmer er den nye måten å bruke TV på. Alle som har fått anledning faller fort inn i dette bruksmønsteret, hvor DU - ikke bare TV-selskapet - bestemmer når du skal se programmene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer