Rio Karma

Endelig en MP3-jukebox som er litt annerledes. Ikke nødvendigvis stappet med funksjonalitet, men brukervennligheten og mulighetene for organisering slår alle konkurrenter. Les vår test av Rio Karma!

Publisert
Sist oppdatert

Det har etter hvert blitt mange harddiskbaserte MP3-jukeboxer å velge mellom, og det er desto hyggeligere å få teste en som ikke prøver å etterligne iPod, men velger å gå sine egne veier.

Førsteinntrykket er at Rio Karma ser annerledes ut: Den er liten, men ganske tjukk, og har en form som ikke ligner noen andre spillere. Den veier bare 169 gram.

Det er temmelig få knapper på spilleren, mesteparten av funksjonene utføres med en rød joystick som kontrollerer både menyene og avspillingen av musikk. I tillegg er det et hjul overfor som blant annet brukes til å spole gjennom sangene. Spilleren har også en stor, klar skjerm som viser all informasjonen om låten du spiller for øyeblikket.

For å kunne bruke spilleren må du faktisk installere den medfølgende programvaren, det er ingen mulighet til å bruke Karma som en egen harddisk der du kan lagre andre typer filer (eller, det er mulig, men det forutsetter at alle maskiner du har tenkt å koble den til har det samme programmet installert). Heldigvis er Rio Music Manager et ganske brukervennlig og ukomplisert program, så vi var i gang med å overføre filer i løpet av få minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer