Rio MP3-spiller i ny utgave

Diamond har solgt godt over 100.000 små MP3-spillere. Nå lanserer de en ny variant, med endringer i både utseende og kapasitet.

Rio MP3-spiller i ny utgave
Publisert

Den lille svarte MP3-spilleren kommer nå også i gjennomsiktig blå utgave, inspirert av Apples 1404">iMac. Diamond selger den direkte i sin egen nettbutikk for USD 249.95, som er 50 dollar høyere enn den første versjonen.

Større kapasitet

Det er ikke bare fargen, men også kapasiteten som er endret. I denne versjonen er det dobbelt så stor minnekapasitet – 64 MB. Det er fremdeles mulig å utvide kapasiteten med SmartMedia-kort som i dag har en kapasitet på opptil 16 MB, som gir totalt 80 MB. SmartMedia-kort med kapasitet på 32 MB er ikke så langt unna og da snakker vi om en total spilletid som tilsvarer rundt 100 minutter ved beste kvalitet (128kbit/sek)

Den største innvendingen vi hadde i vår 2472">test av Rio var nettopp dette med den begrensede spilletiden i originalversjonen. Dobling av internminnet for 50 dollar mer er slett ikke dyrt, tatt i betraktning at det er minnet som er den dyreste komponenten i spilleren.

Spilleren har fått tilnavnet Special Edition, og vil foreløpig være et alternativ til den ”klassiske”, sorte utgaven. Det vil sannsynligvis skje noe også med denne etter hvert som de andre aktørene kommer på banen. Creative vil om kort tid annonsere sin MP3-spiller, som vil være en sterk konkurrent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer