Ristende mus fra Logitech

TEST: Den velkjente datatilbehørprodusenten Logitech lanserte nylig to ganske uvanlige musmodeller. Det spesielle er at de inneholder en force feedback-teknologi som gjør nettsurfingen mer…realistisk? Vi har testet vidunderet.

Ristende mus fra Logitech
Publisert

Optiske mus er på moten. Microsoft har hatt sine modeller på markedet en stund, og høstet mange lovord for dem. Nå er det Logitechs tur, og dette selskapet lanserte også sine optiske produkter for ikke lenge siden. Nå har de imidlertid kommet med enda en variant – optiske mus med iFeel-teknologi.

iFeel er enkelt og greit force feedback, selv om Logitech ikke vil kalle disse musene det. Det er fordi selskapet lanserte en annen Force Feedback-mus i fjor, og de nye musene bygger på en ny teknologi lisensiert fra Immersion Technologies.

Logitech har to mus som bruker denne teknologien. iFeel Mouse, som er den enkle varianten med tre knapper og et hjul, og iFeel MouseMan, som har et mer strømlinjeformet design og en ekstra knapp på siden. Begge har den tidligere nevnte optiske sensoren, som gir bedre presisjon og som heller ikke trenger å bli renset.

Komfort og presisjon

Det viktigste med en mus er hvor komfortabel den er å bruke. Undertegnede har lenge sverget til Microsofts produkter, nettopp fordi jeg oppfattet Logitechs mus som ubehagelige. Dette har det vært delte meninger om i redaksjonen, men de nye musene er i alle fall i denne skribentens øyne mer behagelige å bruke enn forgjengerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer