RockMelt - nettleseren som aldri forlater Facebook

Laget for deg som bruker sosiale medier mye. Av: Knut Arne Hansen

Det er sjelden nettsider utnytter hele skjermbredden. Dette ubenyttede området bruker RockMeIt til snarveier til sosiale tjenester, eposter, RSS-feeder med mer.
Det er sjelden nettsider utnytter hele skjermbredden. Dette ubenyttede området bruker RockMeIt til snarveier til sosiale tjenester, eposter, RSS-feeder med mer. Vis mer

RockMelt skiller seg fra andre nettlesere som Internet Explorer, Firefox, Safari og Google Chrome ved at den er at den er spesialdesignet for aktive Facebook- og Twitter-brukere. Nettleseren er basert på Chromium, som også er grunnlaget for Google Chrome. Derfor vil du se flere likhetstrekk, blant annet på arkfanene på toppen.

Nettleseren har egne spalter til venstre og høyre i skjermbildet, som er unike i forhold til andre nettleser. Venstrespalten inneholder Facebook-chat, din Facebook-profil og Twitter. Derfra kan du hele tiden oppdatere Facebook-statusen eller sende meldinger på Twitter. Du ser også til en hver tid hvem av dine Facebook-venner, som er online.

Du har også muligheten til å legge inn dine ”favoritt-venner”, slik at de ikke drukner i alle de andre vennene du har på Facebook.

Hold deg oppdatert

I tillegg til at RockMelt aldri forlater Facebook, kan du også til enhver tid holde deg oppdatert på annet som interesserer deg. Det er dette høyrespalten er til for. Her kan du legge inn RSS-feeder (siste nytt) fra dine favorittblogger, nettaviser, Twitter, eposter og andre nettsider som gir deg muligheten til RRS-feeder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer