Romjulsmoro

Slik gjør du jula mer nerdete.

Folk har Star Wars-bryllup, så hvorfor ikke lage Star Wars-mat?
Folk har Star Wars-bryllup, så hvorfor ikke lage Star Wars-mat? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er ribba/pinnekjøttet/torsken og så videre fortært, julestemningen er på topp og vi gleder oss til nyttårsaften, men det er fortsatt et par dager unna. Senk skuldrene, kok litt gløgg og nyt noe av det morsomme vi kom over på nettet i uka som gikk - her på DinSide Datas romjulsmoro!

Uskrevne regler

Rundt juletider forsøker vi å være så høflige og snille som vi klarer, men man kan fort havne i situasjoner der de uskrevne reglene for hvordan man skal oppføre seg er uklare. Hvor langt bak må for eksempel personen bak deg være for at du skal holde opp døra? Og hvordan skal man egentlig passere en person som går saktere enn seg selv?

Awkwardrules.net har svarene. Personen bak bloggen forsøker å lage et sett med regler for disse kleine, men hverdagslige situasjonene.

Julemusikk

Spotify-brukeren Petter har laget en jule-spilleliste som er garantert til å skape god stemning. Dersom du har vært så heldig å få Spotify gjennom julekalenderen vår finner du den her.

Husk at du også kan bidra med sanger til spillelisten! Har du en fin liste selv kan du dele den med andre i kommentarfeltet eller forumet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer