Rot etter programtesting

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

jeg bare lurer på hva isdelete og oodbs som maskinen leter etter i oppstarten, den sier isdele program not found etter windows logoen og før windows er inne, det samme med oodbs program not found. Jeg laster ned fllere titalls programmer hver dag, og prøver de før jeg sletter de igjen, J

Håper du kan hjelpe med med dette da windows går tregt, og CTRL+ ALT +DELETE har en tedens til å bruke 5-10 minutter på å starte opp. Jeg har en Quad Intel Prosessor på 3.00 Ghz og 4 GB Ram. Jeg vil forvente mer fart . Isdelet og OODBS not found tror jeg er årsaken til dett!! Men hva slags program er dette den søker etter?

MvH

Knut Ivar

Datadoktoren svarer

Hei

Dette er systemfiler som er rester av programmer som ikke har blitt avinstallert skikkelig.

For å fjerne disse plagene må du inn i Regedit og fjerne alle oppføringer til disse filene. Er du usikker på dette, les deg opp i hjelpetekstene som handler om Regedit.

Jeg synes det høres veldig mye ut å laste ned og teste så mange programmer hver dag. Da blir gjerne resultatet slike problemer som du nå har støtt på. Men hvis du vil fortsette med dette vil jeg anbefale å bruke Systemgjennoppretting (System Restore) mellom hvert program du tester. Før du går i gang lager du deg for sikkerhets skyld et gjennopprettingspunkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer