Roxio klar med Easy Media Creator 7.0

Easy Media Creator (tidligere Easy CD Creator) er blitt en svært omfattende suite bestående av brenne-, bilde-, video- og musikkprogrammer.

Roxio klar med Easy Media Creator 7.0
Publisert
Sist oppdatert

Da Adaptec lanserte programmet Easy CD for snart ti år siden, var CD-brenning en opppgave som satte maskinvaren og eieren på harde prøver. De skjøre SCSI-brennerne brukte 40 minutter på å brenne en 650 MB CDR, og skulle du være så uheldig å nyse under prosessen så kunne du være sikker på at brenningen krasjet i et stort rødt kryss med tilhørende feilmelding om uopprettelig skade. Nok en plate til hundre kroner fant dermed veien til søplekassa...

Men Easy CD gjorde i hvert fall forarbeidet til en lek - sett i forhold til de andre programmene som eksisterte den gang, hvorav brorparten hadde egnet seg som nøtter i opptaksprøvene til MENSA.

Omfattende

Siden den gang har Easy CD for lengst gått over i historien, og ble mot slutten av nittitallet erstattet av Adaptec Easy CD Creator 3.0. Senere overtok datterselskapet Roxio ansvaret for programsuiten, og nå er altså femte generasjon Creator lansert - under navnet Easy Media Creator 7.0. Og alle med kjennskap til tidligere versjoner blir neppe overrasket over det faktum at 7.0 er en meget omfattende programpakke bestående av programmene Disc Copier, Creator Classic, PhotoSuite, DVD Builder, VideoWave, Drag-to-Disc og Napster(!).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer