Roxio med brukervennlig videoredigering

Adaptec-selskapet Roxio annonserer nå VideoWave Movie Creator, og satser på å ta opp kampen mot de etablerte videoredigeringsløsningene for hjemmebruk.

Roxio med brukervennlig videoredigering
Publisert
Sist oppdatert

Roxio har lenge hatt fokus på videoredigering og DVD-brenning, og etter oppkjøpene av CeQuadrat og MGI har de hatt flere løsninger tilgjengelig en god stund allerede.

Problemet er bare at disse programmne enten ikke har vært robuste nok, eller har vært for lite brukervennlige til å bli forbrukernes førstevalg. Da vi testet Roxio VideoWave 5 i vår, konkluderte vi blant annet med at programmet hadde en del fine kvaliteter, men bar preg av at det var et eldre program som drasset på en del foreldete og noe tungvinte konsepter.

Enkelt

Med Movie Creator lover derimot Roxio forbedringer på de fleste plan. Dette er en komplett pakke for videoredigering og brenning av videoene til DVD/CD i etterkant, spesielt myntet på hjemmebrukere. Programmet skal i følge pressemeldingen inneholde en del automatiske redigeringsløsninger som gjør prosessene enkle og smertefrie, uten at det har gått på bekostning av mulighetene.

Programmet inneholder tre forskjellige redigeringsmodi med variert grad av automatisering. Den enkleste modusen innebærer minimalt med input fra brukeren, mellom-modusen bruker veivisere, mens den mest avanserte modusen gir brukeren full kontroll over overganger mellom klipp, teksting, grafikkelementer og over 100 spesialeffekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer