S-presso og multimedia

Asus S-presso og andre stue-PCer er først og fremst laget for erstatte alle de andre boksene du har i stuen, og kan fungere som DVD-spiller, radio, surfemaskin og TV-opptaker - direkte på storskjermen i stua. Men fungerer det i praksis?

S-presso og multimedia
Publisert
Sist oppdatert

En fullstendig konfigurert S-presso-boks ved TVen skal kunne fungere som et multimediesenter uten like, enten du laster opp Windows eller ikke. Den kommer med Tv-kort og en Linux-variant som starter maskinen på rundt ti sekunder i TV-modus, og du får enda større multimediaegenskaper hvis du installerer Windows XP Media Center Edition.

Det er derimot ikke uproblematisk å sette den opp skikkelig. Les videre for erfaringene våre med InstantOn og multimediaegenskapene.

Problematisk InstantOn

Vi prøvde InstantOn i S-pressoen - og sannelig startet den ikke opp til direktesendt TV på tiden det tok å telle til ti. Problemet kom først da vi oppdaget at det skulle dypdykk i installasjonsmanualen til for å finne ut av hvordan vi skulle endre inngang fra kabel til antenne.

Det var ingen respons fra programmet når vi trykket andre knapper enn ctrl+D på tastaturret, og selv da var det vanskelig å konfigurerere. Det fikk dessuten ikke inn NRK2 eller TVNorge, som sender med ganske svake signaler på Ringerike. Det var heller ingen mulighet til å legge inn kanalene manuelt når de ikke ble oppdaget av det første programsøket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer