Så, du trenger Spotify-invitasjon?

Har: Forum. Trenger: Dine bidrag. BM: Spotify.

Det er ingenting som er mer irriterende enn å høre en veldig fin sang, og ikke være i stand til å få vite hva den heter.
Det er ingenting som er mer irriterende enn å høre en veldig fin sang, og ikke være i stand til å få vite hva den heter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. desember lanserte vi et eget forum på DinSide. I løpet av de første dagene fikk vi en god start, der mange registrerte seg, diskuterte og hjalp hverandre. Det skal selvsagt ikke stikkes under en stol at aktiviteten ble litt "bolet" av at vi loddet ut Spotify-invitasjoner blant alle som postet, men likevel:

Tilbakemeldingene var svært positive, og flere uttrykte både via epost og i forumet at dette var et etterlengtet tiltak, og at forumet allerede fra dag 1 virket både "voksent" og hjelpsomt. Det synes vi gjenspeiler DinSide-ånden som regjerer hos oss som jobber her også.

Vi fikk også hanket inn en håndfull flinke folk til moderatorteamet, som både er hjelpsomme og rettferdige, og som gjør en god jobb med å moderere DinSide Forum.

Dette kan bli din side

For å løfte forumet videre, slik at det blir et hyggelig, nyttig og ikke minst aktivt sted for debatt, spørsmål og svar, trenger vi din hjelp. Vi håper du vil være med på å gjøre DinSide til, nettopp, din side.

Spør om noe du lurer på, hjelp en som trenger det, post din sterke mening om et tema eller gi oss tilbakemeldinger. Vi håper du og andre lesere vil engasjere dere utover å kommentere artiklene, og at vi på sikt kan bygge et forum som gjør DinSide til et enda mer nyttig nettsted.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer