Større harddisk på PlayStation 4 og Xbox One

Så enkelt får du plass til flere spill på Xbox og PlayStation

500 GB går fort med når spillene tar så stor plass.

PLASS TIL MER: Både PlayStation 4 og Xbox One lar deg utvide lagringsplassen ved å koble til en ekstern harddisk. Foto: Pål Joakim Pollen
PLASS TIL MER: Både PlayStation 4 og Xbox One lar deg utvide lagringsplassen ved å koble til en ekstern harddisk. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mange norske hjem står det enten en PlayStation 4 eller en Xbox One, og bruker man dem flittig er det fort gjort å gå tom for ledig plass.

Standardstørrelsen på den innebygde harddisken er nemlig 500 gigabyte (GB), og i en verden der enkelte spill godt kan ta flere titalls gigabyte hver, skal det ikke veldig mye til før en slik harddisk begynner å gå tom for plass; særlig om du allerede har hatt den et par år.

Eksempelvis klokker Fifa 18 inn på 45 GB, og på undertegnedes PlayStation, tar GTA V opp over 70 GB av lagringsplassen etter hvert som oppdateringene har blitt installert.

Når det blir tomt for ledig plass, må man begynne å slette spillene det ikke er så farlig med for å få plass til nye. Skulle du få lyst til å spille dem senere, er det heldigvis bare å laste dem ned igjen om du har kjøpt dem i de digitale spillbutikkene fra Microsoft og Sony, men det kan ta en stund avhengig av farten på nettlinja di.

En enklere løsning på problemet er derfor å utvide lagringsplassen på konsollen.

Støtter eksterne harddisker

Å utvide lagringsplassen på Xbox One og PlayStation 4 er faktisk enda enklere enn det høres ut. Det involverer hverken skrutrekkere eller manøvrering på innsiden av lokket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer