Så enkelt kan du ha mange skjermer

Koble inntil seks ekstra skjermer til PC-en din!

TRIPP TRAPP TRESKO: Med tre høyoppløste skjermer på pulten får du et digitalt skrivebord med plass til det meste. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
TRIPP TRAPP TRESKO: Med tre høyoppløste skjermer på pulten får du et digitalt skrivebord med plass til det meste. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å ha én eller to ekstra skjermer på pulten har mange fordeler. Du kan for eksempel bruke én skjerm til å jobbe på, en annen til å vise e-poster, og en tredje til Spotify eller nett-TV. Uansett gir flere skjermer deg en større arbeidsflate, der du kan fordele vinduene utover i stedet for å stable dem.

Les også: Skjermen de færreste kan bruke

Ofte færre utganger på nye PC-er

En bærbar PC har normalt maks to skjermutganger, men flere og flere kommer med kun én. Det henger sammen med at publikum stadig ønsker seg tynnere og tynnere PC-er, og da må gjerne den gamle VGA-utgangen vike, og man sitter igjen med en HDMI-utgang.

Det er heller ikke gitt at stasjonære PC-er har mer enn én skjermutgang, så hva gjør du da, hvis du ønsker deg flere skjemer på skrivebordet?

USB-til-HDMI

Den enkleste løsningen er å investere i en overgang fra USB til HDMI, siden PC-en din garantert er utstyrt med noen slike porter. Overgangene er utstyrt med et lite, eksternt grafikkort i selve kontakten. Siden USB-porten ikke er noen skjermutgang, kreves i tillegg spesiell driverprogramvare for å mate grafikkortet med data fra PC-en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer