Test av Apple Macbook 2017-utgaven

Så fint og enkelt kan det gjøres

Den letteste Mac-en noensinne er kanskje også den aller lekreste. Det har gått ut over tilkoblingsmulighetene, men det er kanskje ikke så viktig for deg?

RENT OG LINJELEKKERT: Apples nye Macbook gjorde et solid inntrykk på Dinsides testpanel. Foto: Bjørn Eirik Loftås
RENT OG LINJELEKKERT: Apples nye Macbook gjorde et solid inntrykk på Dinsides testpanel. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke tilfeldig at vi har et spesielt sterkt fokus på bærbare datamaskiner for tiden. Denne uka starter mange på et nytt skole- eller studieår, og da melder gjerne lysten på ny maskinvare seg samtidig.

Vi har allerede kjørt en runde med nye PC-tilbud, og har også testet de to hvasseste maskinene fra oversikten.

Denne gang har vi bevegd oss opp ganske mange hakk opp på prisskalaen, men nye Macbook fra Apple er også en maskin som garantert blir vurdert av mange skoleelever og studenter i disse dager. Og det med god grunn - den lekre maskinen trygler nærmest om å bli en del av din mobile hverdag, med sitt robuste, slanke ytre (1,3 cm) og vekt på beskjedne 923 gram.

Fullgodt alternativ til Windows

Vi skal ikke gå særlig i dybden på operativsystemet, det kan du lese mer om her, men vit at MacOS er et pålitelig og brukervennlig, grafisk system som holder styr på maskin- og programvaren, akkurat som Windows 10 gjør på ni av ti datamaskiner som selges om dagen. Om du har brukt PC-er med Windows tidligere, vil du neppe bruke lang tid på å bli kjent og i og blir dus med MacOS-universet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer