Så gammel er du

Morsom nettjeneste gir deg en drøss med statistikk om bursdagen din.

OG JEG SOM FØLTE MEG UNG: Denne nettjenesten er ganske morsom – prøv med din fødselsdag! Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
OG JEG SOM FØLTE MEG UNG: Denne nettjenesten er ganske morsom – prøv med din fødselsdag! Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg er like gammel som Miley Cyrus og Malia Obama (Barack Obamas eldste datter) til sammen. Midtveis i livet mitt slapp Backstreet Boys sin første single og dersom tiden hadde gått baklengs fra jeg ble født, hadde The Wizard of Oz hatt premiére omtrent i dag.

Dessuten er jeg eldre enn over 76 prosent av de som har prøvd You're getting old.

Les også: Hvilket ukenummer er det?

Morsom statistikk

Denne nettjenesten byr på mye morsom statistikk relatert til dagen du ble født. Du får vite hvor mange dager du har levd, hvor mange ganger hjertet ditt har banket (sånn cirka), hvor lang du har beveget deg gitt jordas egenrotasjon, rotasjon rundt sola og så videre.

Nettsiden har også statistikk på hvor mange mennesker det var på jorda da du ble født, og hvor mange av de som ble født samme dag som deg som fortsatt lever i dag. Sånn cirka.

Når har du jubileum?

I tillegg får du viktige nyheter fra tiden da du ble født. En morsom seksjon er oversikten over jubileer – for eksempel når du var/blir 10.000 dager gammel.

Akkurat på det punktet synes vi timeanddate.com sin «Alternative birthdays calculator» er morsommere, som i tillegg til dager også viser jubileer basert på uker, timer, minutter og sekunder.

10. desember i år er jeg faktisk 20 millioner minutter gammel.

Det burde jo nesten feires.

Les også: Kalender, papirfly, luftgeværblinker, Yatzy-poengkort og andre ting du kan skrive ut

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer