Så kom PCen til 1 krone

Vi har ventet på det, og nå er det blitt en realitet. En PC til én krone. Men er den spesielt billig?

Publisert
Sist oppdatert

Det er bredbåndsselskapet Fortel som har lansert tilbudet, der du betaler én krone for en splitter ny PC og bredbåndsruter. I tillegg løper naturligvis månedlige kostnader knyttet til bredbånds-abonnementet, fra 549 til 649 kroner måneden, avhengig av hvilket abonnement du velger.

Billig-maskin

Modellen det er snakk om er Fujitsu Siemens ESPRIMO Mobile V5535, en av de aller billigste maskinene på det norske markedet. Modellen har Celeron-prosessoren 540 på 1,86 GHz, SiS Mirage 3+ integrert grafikk, 1 GB minne, 160 GB harddisk, DVD-brenner, WLAN og Windows Home Basic operativsystem. I tillegg får du med en trådløs bredbåndsruter fra Jensen Scandinavia.

Maskinen selges med flere forskjellige konfigurasjonen i en rekke nettbutikker. Netshop selger blant annet en identisk maskin med 120 GB harddisk istedet for 160 GB, og du får med en multifunkssjonsskriver, til totaltpris 3.595 kroner inkl mva.

De reelle kostnadene

Velger man det billigste abonnementet fra Fortel, får man innhastighet på 2,5 Mbit og uthastighet på 640 Kbit. Prisen på dette abonnementet inkludert PC og bredbåndsmodem er 549 kroner i måneden. I tillegg kommer 60 kroner til Telenor i måneden dersom du ikke har fasttelefon, samt engangsavgift for ADSL-modem på 299 kroner og 199 kroner i ekspedisjon. Bindingstiden er 12 måneder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer