Google Stadia:

Så mye koster spillene

Billigst bare på tre av 22 spill og til dels mye dyrere enn billigste konkurrent, viser vår prissjekk.

SÅ MYE KOSTER DET: Vi har sammenlignet spillprisene hos Google Stadia mot konkurrerende tjenester. Foto: Pål Joakim Pollen
SÅ MYE KOSTER DET: Vi har sammenlignet spillprisene hos Google Stadia mot konkurrerende tjenester. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag åpnet Stadia dørene for nordmenn. Er Stadia fremmed for deg er dette altså en spilltjeneste fra Google der man strømmer spillene direkte til TV-en eller i en nettleser, slik at man i praksis slipper å ha en kraftig PC eller spillkonsoll å spille på. På mandag tok vi en grundig gjennomgang av hva Google tilbyr med Stadia.

Mange mangler tilgang

Lanseringen har på ingen måte gått knirkefritt for seg. Både i diverse fora og på Twitter er det fullt av folk som raser over ikke å ha fått tilsendt tilgangskoden selv om de var tidlig ute med bestillingen, og Google erkjenner at de har en utfordring:

Selv har vi fått tilgang til tjenesten, og med i pakken får man tre måneder med pro-medlemsskap som også inkluderer to av de 22 lanseringsspillene: Destiny 2: The collection og Samurai Shodown.

Billigst på 3 av 22 spill

Men hva med prisen på resten av dem? Vi har sammenlignet prisene med hva spillene koster hos på både Sony (Playstation Store), Microsoft (Microsoft Store) og på Steam.

Vi har tatt utgangspunkt i grunnversjonen av spillene, altså ingen «deluxe edition» og den slags. Rimeligste butikk er merket med grønt, og den dyreste med rødt hvis den er alene om prisen og det er snakk om mer enn ti kroner til nestemann:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.