Så nerd er du:

Publisert
Sist oppdatert

0 - 9 poeng: SkapnerdDu kan kanskje lure deg selv og mange av menneskene rundt deg, men innerst inne er er det en liten eller stor nerd som vil komme ut. Ikke vær redd, det er hjelp å få. Hvorfor ikke prøve en grandis og cola i kveld i stedet for salat og selters?

10 - 19 poeng: SmånerdDu nerder litt av og til men har ikke gjort noen stor sak ut av det. Alt i alt har du en sunn innstilling til nerding, og fungerer bra sammen med de fleste mennesker.

20 - 29 poeng: Seminerd"It seems that you've been living two lives. One life, you're Thomas A. Anderson, program writer for a respectable software company. You have a social security number, pay your taxes, and you... help your landlady carry out her garbage. The other life is lived in computers(...)" - The MatrixDet er ingen ting å frykte, for begge disse livene har en fremtid. Bare pass på å holde en viss balanse slik at ting ikke sklir ut.

30 - 44 poeng: (Vanlig) Nerd:"Det hender Nerden forlater datajungelen, og går omkring i byen som en vanlig mann." - gammelt datajungelord

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer