TEST: HP Tango X

Så pen at til og med Apple vil selge den

Det er mye smart med HPs smartskriver.

STILIG SKRIVER: Det er to ord du kanskje ikke hører så ofte brukt sammen, men HP Tango X er intet mindre enn en stilig skriver. Men hvordan er den i bruk? Foto: Kirsti Østvang
STILIG SKRIVER: Det er to ord du kanskje ikke hører så ofte brukt sammen, men HP Tango X er intet mindre enn en stilig skriver. Men hvordan er den i bruk? Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om verden blir stadig mer digital, har mange fremdeles behov for å skrive ut dokumenter, bilder og den slags. Noen har kanskje til og med opplevd et økt behov for skriver etter å ha vært mye på hjemmekontor denne våren, i mangel på tilgang til jobbskriveren.

HP Tango X er noe så sjelden som en skriver som har fanget vår oppmerksomhet i nyere tid. Den ble opprinnelig lansert høsten 2018, og er sånn sett ingen nyhet. Den har imidlertid flere egenskaper som gjør den veldig interessant.

Du kan ha den i stua

Noe av det mest forlokkende med HP Tango X er at den ikke ser ut som din typiske skriver. Den er laget for å være så pen at du kan ha den stående i stua. Ja, så pen at det nesten ser ut som Apple har laget den. Faktisk er dette også en av få skrivere du får kjøpt i Apple nettbutikk.

Selve skriveren er i praksis bare en hvit plastboks. Det finnes ingen LCD-skjerm med knapper og funksjoner som på en del andre skrivere. Her skal alt styres fra mobilen (du kan også bruke den med Mac eller Windows-PC-en).

Skriveren finnes for øvrig i to utgaver: Tango og Tango X. Forskjellen mellom de to er at X-utgaven leveres med et beskyttelsesdeksel i grått linstoff.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer