Sacrifice

Er du lei av gammeldagse strategispill med monoton ressurssamling og bygging av baser? Hva med et fantasibasert eventyr som tilfeldigvis krever litt strategisk tenkning?

Publisert

Utviklergruppen Shiny er velkjente for sine originale, innovative og humorfylte spill. Deres nyeste utgivelse, Sacrifice, følger denne trenden. Det er i utgangspunktet et strategispill, men presentert på en temmelig revolusjonerende måte. Du blir plassert i en eventyrlig verden hvor drager, magi og trollmenn er hverdagskost. Du er også en trollmann, og er ute etter oppdrag fra de fem gudene som styrer verden. Hver av gudene har sin verdensdel, som består av store, flytende øyer…

Før du tar oppdragene, anbefaler vi sterkt å gå gjennom treningsbrettene, som forklarer alle aspekter ved spillet i detalj. Og det er mye å forklare: Du kan skape krigere av forskjellig slag, gi dem diverse oppgaver, sette dem i formasjoner eller få dem til å vokte personer eller bygninger. Du må passe på å samle sjelene til drepte motstandere og venner, slik at du kan bruke disse til å skape nye ”medarbeidere”. Det er også viktig å ha nok av såkalt mana, som gir deg magiske krefter.

Full 3D

Treningsbrettene gir deg også innsikt i hvordan du skal håndtere kameraet og bevege deg rundt på brettene. Det kommer du til å trenge – øyene du skal kjempe på er eksempler på fantastisk visuelt design. Alt er selvsagt fullstendig tredimensjonalt, og du kan styre kameraet uavhengig av hva som foregår, for å få den beste vinkelen.Teknisk sett er spillet meget avansert – teksturene, modellene og animasjonene er av meget høy kvalitet, og har du et kraftig grafikkort som støtter T&L i maskinvare (GeForce), er du garantert en flott visuell opplevelse. All denne skjønnheten kommer ikke gratis, og vi anbefaler en rask PC (en Pentium III-maskin med et GeForce-basert grafikkort) for å nyte Sacrifice slik det er ment til å være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer