Bagasjetag

- Salget har eksplodert

Salget av bagasjetags har tatt helt av den siste tiden.

AIRTAGS: Disse rives ut av butikkhyllene. Foto: Martin Kynningsrud Størbu.
AIRTAGS: Disse rives ut av butikkhyllene. Foto: Martin Kynningsrud Størbu. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som bagasjen hoper seg opp på flyplasser rundt omkring, har salget av bagasjetags også økt betraktelig. Produktet kan festes på bagasje, nøkler eller lignende og hjelper folk til å finne den aktuelle gjenstanden produktet er festet på.

- Salget av sporingsbrikker har eksplodert denne sommeren, og det skyldes nok en kombinasjon av frykt for å miste bagasjen i kaoset som råder på mange europeiske flyplasser om dagen, og at produktet har fått mye oppmerksomhet og spalteplass, sier PR og kommunikasjonssjef Monica Iren Fasting i Power.

Det var lokalavisa MittLørenskog som omtalte saken først.

Rives ut av hyllene

Elektronikkbutikkene selger flere varianter, men det er særlig Apples sporingsbrikke som har gått unna.- Hos Power har salget av Apple Airtag tatt av i sommer, men dette har jevnt over vært et svært populært produkt siden det ble lansert, og det rives ut av hyllene like raskt som det kommer inn, forteller Fasting til DinSide.

Per nå er Power nesten utsolgt for Apples sporingsbrikke, og forventer å få den inn på lager i midten av august.

- Vi har imidlertid gode alternativer fra andre produsenter som tjener samme hensikt, som blant annet Samsungs variant. Den er det fremdeles mange av både på nettlager og i butikk, så man kan fortsatt sikre seg sporingsbrikke til bagasjen før sommerreisen, legger hun til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer